Uw verblijf

Uw verblijf

Verblijf in De Wingerd 
In een landelijke omgeving, aan de voet van de Amerongse Berg, ligt Hospice De Wingerd. Zodra u binnenkomt, wacht u een warm welkom, geborgenheid en persoonlijke aandacht. De Wingerd is een zorgzaam thuis voor de laatste levens-fase. Het uitgangspunt is: Voeg geen dagen aan het leven, maar leven aan de dagen. 
 
Verblijf  
De Wingerd telt vijf éénpersoonsappartementen. Ieder appartement is sfeervol ingericht en beschikt over eigen sanitair, een televisie en draadloos internet. Door de openslaande deuren bereikt u vanuit uw appartement een eigen terras met een wandel/parktuin. De gemeenschappelijke huiskamer en de modern ingerichte keuken is een ontmoetingsplek voor cliënten, bezoekers en medewerkers. De Wingerd heeft eigen parkeerplekken bij de hoofdingang. Uitgebreide informatie over De Wingerd vindt u in de brochure en in de bijlage financiële regeling bij opname.
  
Zorgverlening 
De Wingerd biedt hoogwaardige zorg, ook bij een zeer complexe zorgbehoefte, aan cliënten die een levensverwachting hebben van minder dan drie maanden. Naast permanente opname is ook tijdelijke of spoedopname mogelijk, bijvoorbeeld om mantelzorgers te ontlasten.  Deskundige en professionele zorgverleners zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week aanwezig. Zij worden ondersteund door vrijwilligers. 
  
Samen sterk 
De Wingerd maakt deel uit van een geïntegreerd aanbod van palliatieve terminale zorg in de regio. Zij werkt onder meer samen met huisartsen, thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen. De Wingerd is lid van de Associatie Hospicezorg Nederland en neemt deel aan het Netwerk Palliatieve Zorg Gelderse Vallei en het Netwerk Palliatieve Zorg Utrecht Stad en Zuid-Oost Utrecht. De Wingerd heeft het keurmerk Palliatieve Zorg. Ook is de hospice één van de oprichters van het Café Doodgewoon in Veenendaal. 

Check beschikbaarheid
Klik op de pagina van de betreffende regio om te bekijken welke mogelijkheden er zijn.
Regio Gelderse Vallei
Regio Utrecht